Onze producten

BERA Home Keukens

Wij bieden een grote variatie keukens aan. Wij hebben verschillende stijlen, maten en opstellingen van keukens in onze collectie. Al onze keukens zijn op maat. Dus voor ieders smaak kunnen wij kwaliteit keukens aanbieden. Door keukens op maat te maken, kunnen wij samen met u uw droomkeuken realiseren.

Mocht u advies nodig hebben, dan staan wij ook voor u klaar. Kom onze showroom bezoeken en ervaar de gastvrijheid, service en deskundigheid van BERA Home. Bij ons kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs.

Bekijk nu onze uitgebreide collectie keukens.

BERA Home Badkamers

Bij ons kunt u alles vinden voor uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe complete badkamer of het tijd vindt om die oude douchecabine te vervangen, wij kunnen u helpen. Onze collectie voldoet aan al uw wensen.

Bij een mooie badkamer komen verschillende stijlvolle elementen bij elkaar. Accenten in tegelwerk, de juiste kraankeuze en natuurlijk een bad op pootjes. Al deze elementen komen in onze collecties op een juiste wijze tot hun recht.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie badkamers.

BERA Home Kozijnen

Wij zijn dé specialist voor kunststof kozijnen en deuren, dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding, kunststof dakgoten en boeiranden in de regio. Wij werken met vakbekwame medewerkers die al vele jaren perfect werk leveren, waarbij onze vriendelijkheid, snelheid en expertise een vaste basis is voor onze dienstverlening.

Zoekt u naar mogelijkheden voor kunststof- of aluminium kozijnen en deuren? Of bent u in de oriëntatiefase voor een dakkapel of gevelbekleding? Of zoekt u een schuifpui, serre of een overkapping? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd als leverancier voor kozijnen en met trots leveren wij al 15 jaar kwaliteitskozijnen aan onze klanten. Wij hebben onze kozijnen in eigen beheer en daardoor kunnen wij altijd kwaliteitsproducten leveren.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie kozijnen.

BERA Home Raamdecoraties

Bij ons kunt u een groot aanbod van raamdecoraties vinden. In onze ruime collectie vind u alle soorten raamdecoratie. U hebt keuze uit standaardmaten of volledig op maat gemaakte producten.

Onze voordelige standaardmaten worden snel en direct uit voorraad geleverd. Maatwerk producten worden perfect op maat gemaakt van de allerbeste materialen op basis van uw eigen wensen.

Wilt u monsters zien en meenemen om deze thuis rustig te bekijken en de kwaliteit tussen verschillende producten te vergelijken? Dit kan ook bij ons. Ook kunnen wij u helpen bij het meten van de raamdecoratie.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie raamdecoratie.

Hardscapes

BERA Home Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping beleeft u het buitenleven optimaal. Heerlijk in de zomer genieten van de koelte en in het voor- en naseizoen juist van de warmte onder een terrasoverkapping. Bij ons vindt u altijd een geschikte terrasoverkapping die aansluit op uw woning en uw eigen stijl. We beschikken over een uitgebreid assortiment met terrasoverkappingen van de beste kwaliteit. 

U heeft bij ons een ruime keuze aan verschillende terrasoverkappingen. U kunt denken aan doorzichtige overkappingen, afgesloten veranda’s, semi-afgesloten terrasoverkappingen en wel meer.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie terrasoverkappingen.

BERA Home Zonweringen

Buitenzonwering is een must tijdens warme zomerdagen. Uw woning warmt in de zomer snel op wanneer de zon in haar volle kracht naar binnen schijnt. Met elektrische zonwering houdt u uw woning koel in de zomer en kunt u onbezorgd genieten van uw terras zonder direct te verbranden of last te hebben van de warmte.

In onze collectie vindt u verschillende soorten zonweringen. Een veranda vraagt om andere zonwering dan een balkon. Voor iedere situatie is er een geschikte oplossing.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie zonweringen.

BERA Home Tafels & Stoelen

De eettafel en stoelen zijn tegenwoordig onmisbaar in uw woning. Vaak staat het centraal in een woning. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan tafels en stoelen. Onze tafels en stoelen zijn in verschillende stijlen en afmetingen verkrijgbaar.

U heeft bij ons een ruime keuze aan verschillende terrasoverkappingen. U kunt denken aan doorzichtige overkappingen, afgesloten veranda’s, semi-afgesloten terrasoverkappingen en wel meer.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie terrasoverkappingen.

Vertel ons meer over uw woonwensen.

Wij denken graag met u mee en helpen u bij de realisatie van uw droomhuis.