BERA Home Kozijnen

Al ruim 15 jaar is BERA Home dé specialist voor kunststof kozijnen en deuren, dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding, kunststof dakgoten en boeiranden in de regio. 

Zoekt u naar mogelijkheden van kunststof- of aluminium kozijnen en deuren? Of bent u in de oriëntatiefase voor een dakkapel of gevelbekleding? Of zoekt u een schuifpui, serre of een overkapping? Bij BERA Home bent u aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd als kozijnenleverancier en met trots leveren wij al 15 jaar kwaliteitskozijnen aan onze klanten. Wij hebben onze kozijnen in eigen beheer en daardoor kunnen wij altijd kwaliteitsproducten leveren.

Onze specialisten beschikken over ruime kennis van al onze producten. Wij kunnen u daardoor altijd voorzien van eerlijk en deskundig advies. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes voor uw huis of pand. Bent u na het bekijken van onze website nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u er voor kiezen om ons te bezoeken in onze showroom in Zwolle. U bent van harte welkom.

Maak een afspraak 

Wilt u meer weten over onze kozijnen?

Kom dan gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op.